Ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ μετά από αρκετές ημέρες βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, δείχνοντας ότι πλέον είναι εντάξει στην υγεία του.

Ο Έντβιν Φαν ντερ Σαρ μετά από αρκετές ημέρες βγήκε από τη μονάδα εντατικής θεραπείας, δείχνοντας ότι πλέον είναι εντάξει στην υγεία του.

Ο παλαίμαχος γκολκίπερ έχει δείξει ότι είναι νικητής. Τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Έτσι, ο οργανισμός του αντέδρασε προς τον καλύτερο μετά τη θεραπεία που δέχτηκε, με αποτέλεσμα πλέον να βρίσκεται εκτός της μονάδας εντατικής θεραπείας.

Ο Έντβιν Φαν Ντερ Σαρ μάλιστα έστειλε το δικό του μήνυμα σε όλους εκείνους που είχαν την έγνοια του!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για όλα αυτά τα μηνύματα που δέχτηκα όσο ήμουν στη μονάδα εντατικής θεραπείας! Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η κατάσταση της υγείας μου πάει από το καλό στο καλύτερο και πλέον δεν είμαι στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Παρόλα αυτά βρίσκομαι ακόμα στο νοσοκομείο. Όμως, οι γιατροί είναι θετικοί και όλα όλα δείχνουν θα πάρω εξιτήριο την επόμενη εβδομάδα και μετά θα τα δώσω όλα, ώστε να ξεκινήσω την κατάλληλη αποθεραπεία», τα λόγια του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!