Το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει το Περιστέρι στο BCL έγινε γνωστό μέσα από ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη δημοσιότητα, μέσω ανάρτησής της στους επίσημους λογαριασμούς της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, έδωσε σήμερα η ΚΑΕ Περιστέρι το πρόγραμμα για το BCL  της ερχόμενης περιόδου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρώτη αντίπαλος της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη στην Ευρώπη θα είναι η ΛεΜαν στη Γαλλία στις 17 Οκτωβρίου. Ακολουθεί εντός έδρας αναμέτρηση με την ουγγρική Σομπατέλι στις 24 Οκτωβρίου, ενώ για την 3η αγωνιστική οι «κυανοκίτρινοι» αγωνίζονται στην Ισπανία απέναντι στη Μάλαγα στις 7 Νοεμβρίου. Πρεμιέρα για τον δεύτερο γύρο, το Περιστέρι θα κάνει στις 21 Νοεμβρίου στην Ουγγαρία κόντρα στη Σομπατέλι, ενώ για την 5η αγωνιστική, στις 6 Δεκεμβρίου, το Περιστέρι φιλοξενεί τη ΛεΜαν στο «Ανδρέας Παπανδρέου». Τέλος, στην 6η και τελευταία αγωνιστική το Περιστέρι φιλοξενεί τη Μάλαγα, στις 19 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου
ΛεΜαν (Γαλλία)-Περιστέρι

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τρίτη, 24 Οκτωβρίου
Περιστέρι-Σομπατέλι (Ουγγαρία)

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τρίτη, 7 Νοεμβρίου
Μάλαγα (Ισπανία)-Περιστέρι

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τρίτη, 21 Νοεμβρίου
Σομπατέλι (Ουγγαρία)-Περιστέρι

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου
Περιστέρι-ΛεΜαν (Γαλλία)

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου
Περιστέρι-Μάλαγα (Ισπανία)

https://twitter.com/peristeribc/status/1681223368337399810

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!