Μία ακόμη πρωτιά... στο φινάλε των προσπαθειών του πανηγύρισε ο Μίλτος Τεντόγλου, αυτή την φορά στο μίτινγκ "Ίστβαν Γκιουλάι" στο Σέκεσφεχερβαρ της Ουγγαρίας.

Μία ακόμη πρωτιά… στο φινάλε των προσπαθειών του πανηγύρισε ο Μίλτος Τεντόγλου, αυτή την φορά στο μίτινγκ “Ίστβαν Γκιουλάι” στο Σέκεσφεχερβαρ της Ουγγαρίας.

Με άλμα στα 8.29 μ, στην 6η του προσπάθεια, ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι πήρε την πρώτη θέση, αν και μέχρι τότε βρισκόταν στην 2η θέση. «Απάντησε», όμως, στο τέλος στο 8.24 μ. του Τζαμαϊκανού Τατζάι Γκάιλ και τον άφησε δεύτερο, ενώ τρίτος ήταν ο Αμερικανός, Τζάριον Λόουσον (7.97 μ.) και τέταρτος ο συμπατριώτης του, Γουίλιαμ Γουίλιαμς με 7.89 μ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο ξεκίνησε τον αγώνα του με 8.10 μ, συνέχισε με 8.06 μ, ανέβηκε στα 8.19 μ, ήταν άκυρος στο τέταρτο άλμα, ενώ στο πέμπτο σημείωσε 8.01 μ.

Κρατούσε, όμως, το καλύτερο άλμα για το φινάλε και με 8.29 πήρε άλλη μία πρωτιά, δείχοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Ο Τεντόγλου θα επικεντρωθεί στην προετοιμασία του για τη διοργάνωση της Βουδαπέστης, εκεί όπου θα διεκδικήσει το μοναδικό χρυσό μετάλλιο που λείπει από την πλούσια συλλογή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!