Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Νικολάς Ενκουλού γνωστοποίησε επίσημα σήμερα η ΠΑΕ Αρης.

Τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Νικολάς Ενκουλού γνωστοποίησε επίσημα σήμερα η ΠΑΕ Αρης. Ο 33χρονος Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογιζόταν στα πλάνα των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα αγωνιστική σεζόν, αν και δεσμεύονταν με την ομάδα για έναν ακόμη χρόνο (σ.σ. το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε διετούς διάρκειας συμβόλαιο), βρέθηκε κοινό σημείο αναφοράς ανάμεσα στις δύο πλευρές, μετά από συζητήσεις που έγιναν εσχάτως, και αποφασίστηκε η μη συνέχιση του «γάμου» τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Φιλικό παιχνίδι, σε αγωνιστικό επίπεδο, προγραμματίστηκε να δώσουν οι Θεσσαλονικείς, την Πέμπτη (20/7, 21:15), στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με αντίπαλο τον Εθνικό Αχνας από τον Κύπρο. Τεστ από το οποίο ενδεχομένως να απουσιάσει ο Χουλιάν Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κινείται, προληπτικά, με πρόγραμμα θεραπείας. Ενκουλού

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!