Εξαργύρωσε τη καλή του χρονιά με την Ουλμ ο Γιάγκο Ντος Σάντος με την μεταγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα και την Ευρωλίγκα.

Τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα θα φορά τα επόμενα τρία χρόνια ο Γιάγκο Ντος Σάντος. Ο 24χρονος βραχύσωμος πόιντ γκαρντ (1.75) από τη Βραζιλία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Ευρώπη την περασμένη αγωνιστική περίοδο, φορώντας τη φανέλα της γερμανικής Ουλμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ντος Σάντος βοήθησε την Ουλμ να κατακτήσει το πρωτάθλημα Γερμανίας, έχοντας μέσο όρο 14,4 πόντους και 5,6 ασίστ στην κανονική περίοδο, ενώ στα πλέι οφ είχε 16,9 πόντους και 6 ασίστ μέσο όρο ανά αγώνα. Μάλιστα, αναδείχτηκε MVP των τελικών του γερμανικού πρωταθλήματος. Στο EuroCup, όπου η Ουλμ έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, ο Ντος Σάντος αναδείχτηκε δεύτερος σε ασίστ με 6,1 ανά αγώνα, ενώ ήταν 8ος στο σύστημα αξιολόγησης με 17,6. Σε 20 αγώνες στο EuroCup είχε 13 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα.

Τις τελευταίες ημέρες ο Ερυθρός Αστέρας ανακοίνωσε την απόκτηση των Σαμπάζ Νέιπιερ, Λούκα Μίτροβιτς, Ρόκας Γκεντράιτις, Τζόελ Μπολομπόι, Μάικ Τόμπι και Άνταμ Χάνγκα, ενώ στο Βελιγράδι μετακόμισε αυτό το καλοκαίρι και ο Μίλος Τεόντοσιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!