Μετά τον Λιονέλ Μέσι, η Ίντερ Μαϊάμι βρήκε επίσης την ευκαιρία να επισημοποιήσει την υπογραφή του Σέρχιο Μπουσκέτς.

Ενώ η Ίντερ Μαϊάμι πρόκειται να παρουσιάσει στους οπαδούς της επίσημα τον νέο της στρατηλάτη, Λιονέλ Μέσι, τα ξημερώματα (σε ώρες Ελλάδας), η διοίκηση του συλλόγου της αμερικανικής Major League Soccer βρήκε επίσης την ευκαιρία να επισημοποιήσει την υπογραφή του Σέρχιο Μπουσκέτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αυτό έγινε με μια ανάρτηση του συλλόγου της Φλόριντα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της, καθώς μπορεί η μετακίνηση του Ισπανού μέσου να θεωρούνταν δεδομένη αλλά δεν είχε ανακοινωθεί.

«Η Ίντερ Μαϊάμι υπέγραψε συμβόλαιο με τον μέσο Σέρχιο Μπουσκέτς […] μέχρι τη σεζόν 2025 της Major League Soccer (MLS)», αναφέρει συγκεκριμένα η δημοσίευση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!