Ο Μπρούνο Φερνάντες δέχθηκε όχι μία, αλλά δύο προσφορές από ομάδες της σαουδαραβικής Λίγκας τις οποίες κι απέρριψε, παραμένοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένας απ’ τους παίκτες «πρώτης γραμμής» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που δέχθηκε προσεγγίσεις από κλαμπ της Σαουδικής Αραβίας τις τελευταίες εβδομάδες ήταν κι ο Μπρούνο Φερνάντες, όμως ο Πορτογάλος μέσος δεν μπήκε καν στη διαδικασία να συζητήσει το ενδεχόμενο μετακόμισης στη Saudi Pro League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σύμφωνα δε με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός δέχθηκε όχι μία, αλλά δύο προσφορές από ομάδες της σαουδαραβικής Λίγκας τις οποίες κι απέρριψε, παραμένοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπρούνο Φερνάντες

Ο διεθνής Πορτογάλος άσος μάλιστα αναμένεται να πάρει τη νέα σεζόν από τον Έρικ τεν Χαγκ και τα περιβραχιόνιο του αρχηγού των «κόκκινων διαβόλων» απ’ τον Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος ενημερώθηκε πως δεν θα είναι πλέον ο πρώτος «κάπτεν» της ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!