Ο Έρικ Τεν Χαγκ ενημέρωσε τον Χάρι Μαγκουάιρ πως δεν θα είναι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο τελευταίος έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ ενημέρωσε τον Χάρι Μαγκουάιρ πως δεν θα είναι αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο τελευταίος έστειλε μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χάρι Μαγκουάιρ:

«Ύστερα από συζητήσεις με τον προπονητή σήμερα, με ενημέρωσε ότι αλλάζει αρχηγό. Μου παρουσίασε τους λόγους και ενώ είμαι προσωπικά εξαιρετικά απογοητευμένος, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που φοράω τη φανέλα.

Οπότε, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σπουδαία υποστήριξή τους, όσο φορούσα το περιβραχιόνιο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Από τη μέρα που ανέλαβα τον ρόλο, πριν από 3,5 χρόνια, ήταν μεγάλο προνόμιο να ηγούμαι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία από τις πιο περήφανες στιγμές της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη -εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που μου έδωσε πρώτος την ευθύνη κι εύχομαι όποιος την αναλάβει από εδώ και πέρα να έχει κάθε επιτυχία και θα έχει την πλήρη υποστήριξή μου.

Χάρι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!