Η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να κινηθεί για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ο αρχηγός της ομάδας Ντέκλαν Ράις σφράγισε τη συμφωνία με την Άρσεναλ έναντι 117 εκατομμυρίων, ποσού ρεκόρ, και πλέον έχει πολλά εκατομμύρια για… ξόδεμα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εφημερίδας “The Telegraph”, η Γουέστ Χαμ έχει στο στόχαστρο τον Χάρι Μαγκουάιρ και τον προορίζει για βασικό στα μετόπισθεν της, όπου και είχε αρκετά σημαντικό πρόβλημα φέτος.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ως προς την αποχώρηση του Μαγκουάιρ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μόνο θετική δείχνει και έχει θέσει και… πωλητήριο για τον Άγγλο διεθνή.

Οποιαδήποτε πρόταση γίνει στα 80 εκατομμύρια ευρώ, η Γιουνάιτεντ έχει… τυλίξει τον Χάρι Μαγκουάιρ με κορδέλα και τον έχει στείλει πακέτο στη νέα του ομάδα.

Ο Τεν Χαγκ δεν τον υπολογίζει, η ομάδα θέλει τα χρήματα και όπως φαίνεται η Γουέστ Χαμ είναι η ιδανική… λύση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!