Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φαίνεται πως εγκαταλείπει τον αριθμό «6» στην φανέλα του και επιστρέφει στον αριθμό «23».

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς φαίνεται πως εγκαταλείπει τον αριθμό «6» στην φανέλα του και επιστρέφει στον αριθμό «23».

Όπως αναφέρει ο ατζέντης και στενός φίλος του “βασιλιά”, Ριτς Πολ, ο σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς θα χρησιμοποιήσει την επόμενη σεζόν το «23».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Κι αυτό ως ένδειξη σεβασμού στον Μπιλ Ράσελ, προς τιμήν του οποίου το νούμερο «6» αποσύρθηκε για όλους τους αθλητές πέρσι το καλοκαίρι, εκτός από όσους το χρησιμοποιούσαν ήδη.

«Είναι απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Κατέληξε σε αυτή την απόφαση λόγω του σεβασμού που νιώθει για τον Μπιλ Ράσελ», τόνισε ο γνωστός μάνατζερ μιλώντας στο ESPN και τον δημοσιογράφο, Ντέιβ ΜακΜέναμιν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!