Ο Ιλκάι Γκουντογκάν εξήγησε γιατί μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα από τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι θέλει να βοηθήσει τους νεότερους.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν εξήγησε γιατί μετακόμισε στην Μπαρτσελόνα από τη Μάντσεστερ Σίτι, τονίζοντας ότι θέλει να βοηθήσει στη βελτίωση των νέων του συλλόγου.

Ο Γκουντογκάν έφυγε από τη Σίτι μετά την κατάκτηση του τρεμπλ με τον Πεπ Γκουαρντιόλα την περασμένη σεζόν, μένοντας ελεύθερος μετά τη λήξη του συμβολαίου του στο Etihad Stadium.

Ως culer, πλέον, εξήγησε ότι είναι ενθουσιασμένος που θα παίζει με μια τόσο νεανική ομάδα και έχει ως στόχο να βοηθήσει τους Γκάβι, Πέδρι και Ανσού Φατί να φτάσουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μιλώντας μετά την άφιξή του στην Μπαρτσελόνα, ο Γκουντογκάν δήλωσε: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Θυμάμαι τον εαυτό μου να είναι παιδί και να παρακολουθώ την Μπάρτσα υπό τον Πεπ και τον (Φρανκ) Ράικαρντ, και από τότε παρακολουθώ τον σύλλογο σχεδόν όλες τις σεζόν μέσα. Προφανώς, έχω έρθει εδώ μερικές φορές, έχω βρεθεί στο γήπεδο μερικές φορές, έχω παίξει εδώ και ήρθα επίσης ως θεατής και τώρα αισθάνομαι πολύ περήφανος και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του συλλόγου» και πρόσθεσε:

«Περιμένω να παίξω σπουδαίο ποδόσφαιρο, νομίζω ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες στην ομάδα, έχουμε μια πολύ νεανική ομάδα και ελπίζω ότι μπορώ, με την εμπειρία μου, να βοηθήσω τους νεότερους παίκτες να τους οδηγήσω στο επόμενο επίπεδο, νομίζω ότι η βάση υπάρχει, οι δυνατότητες υπάρχουν, απλά πρέπει να το δείξουμε την επόμενη σεζόν και γι’ αυτό ήρθα. Είμαι γεμάτος κίνητρα και αφοσίωση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!