Τις πρώτες δηλώσεις έκανε ο Κάιλ Γκάι ως παίχτης του Παναθηναϊκού δηλώνοντας πως «όταν σε καλεί μια τέτοια ομάδα είναι δύσκολο να αρνηθείς».

Ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Κάιλ Γκάι. Στις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ως παίκτης του «τριφυλλιού», το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» τόνισε ότι είχε πολλές προτάσεις. Ωστόσο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό «υπερδύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ» και υπογράμμισε πως «όταν σε καλεί μια τέτοια ομάδα είναι δύσκολο να αρνηθείς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Αμερικανός γκαρντ έπλεξε το εγκώμιο του νέου προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «θα δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο», ενώ, όσον αφορά τους στόχους του, είπε πως «θέλω με τον Παναθηναϊκό να κατακτήσω όσες περισσότερες νίκες και τρόπαια γίνεται», καθώς χαρακτήρισε το «τριφύλλι» ως «μια ομάδα που έχει μάθει να κατακτά τίτλους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αισθάνομαι πολύ ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού. Η αλήθεια είναι πως αυτό το καλοκαίρι είχα πολλές προτάσεις, αλλά όταν εμφανίστηκε στην εικόνα ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο» είπε ο Γκάι και συνέχισε, αναφερόμενος στο αν μίλησε με κάποιον, πριν υπογράψει στο «τριφύλλι»: «Δεν χρειάστηκε να μιλήσω με κάποιον πέραν του ατζέντη μου, που γνωρίζει καλά τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Τον εμπιστεύτηκα ξέροντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια υπερδύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Όταν σε καλεί μια τέτοια ομάδα είναι δύσκολο να αρνηθείς».

Όσον αφορά τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και το τι μπορούν να περιμένουν από αυτόν οι φίλοι της ομάδας, ο 26χρονος άσος επισήμανε: «Έχω παρακολουθήσει αρκετά βίντεο στο διαδίκτυο με την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο γήπεδο. Είναι πραγματικά εντυπωσιακοί. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους σε ένα γεμάτο κλειστό. Είμαι καλός συμπαίκτης και παθιάζομαι έντονα μέσα στο ματς. Θα είμαι ο εαυτός μου κάνοντας τα πάντα προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Σε ό,τι αφορά τους στόχους που θέλει να πετύχει στη θητεία του στους «πράσινους» υπογράμμισε: «Είμαι ένας παίκτης-νικητής. Θέλω με τον Παναθηναϊκό να κατακτήσω όσες περισσότερες νίκες και τρόπαια γίνεται. Θα είμαι σε μια ομάδα που έχει μάθει να κατακτά τίτλους και χαίρομαι που είμαι μέρος της».

Αναφορικά με τον Εργκίν Αταμάν τόνισε ότι «πρόκειται για έναν εξαιρετικό και άκρως πετυχημένο προπονητή. Ο τρόπος που αγωνίζονται οι ομάδες του είναι εξαιρετικός. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε», ενώ, κλείνοντας, μίλησε και για τους νέους συμπαίκτες του: «Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει αρκετούς σπουδαίους παίκτες. Με τον Λούκα (σ.σ. Βιλντόσα) είχαμε βρεθεί σε κάποιες προπονήσεις στο Μιλγουόκι και χαίρομαι που θα είμαστε μαζί από τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, γνωρίζω ως παίκτες και όλους τους υπόλοιπους. Τον Σλούκα, τον Γκραντ, τον Λεσόρ, όλους. Είμαι σίγουρος πως θα δημιουργήσουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο. Ανυπομονώ να έρθω στην Αθήνα για να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!