Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τελικό των 100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με 11.40 (0,6).

Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου κατέλαβε την πέμπτη θέση στον τελικό των 100μ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 με 11.40 (0,6).

Η νεαρή αθλήτρια σημείωσε έτσι μια σπουδαία επιτυχία στην πρώτη τη συμμετοχή στη διοργάνωση, ύστερα από τρεις δύσκολους γύρους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η αθλήτρια της Κατερίνας Αλεξοπούλου, η οποία έτρεξε στην όγδοη διαδρομή, σκόνταψε στην εκκίνηση γεγονός που την επηρέασε. Η αθλήτρια κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό και να τερματίσει πέμπτη με την τρίτη επίδοση της καριέρας της, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά φέτος το σπουδαίο ταλέντο της.

Η Εμμανουηλίδου ολοκλήρωσε έτσι επιτυχημένα το πρώτο μέρος της δουλειάς της στη διοργάνωση, καθώς από αύριο θα ριχτεί στη μάχη της διάκρισης στα 200 μέτρα. Νικήτρια της κούρσας ήταν η Κέτια Σίντο (Ολλανδία) με 11.22, που ήταν εξαρχής ένα από τα φαβορί για τα μετάλλια και ακολούθησαν η Τάκας (Ουγγαρία) με 11.30 και η Γκούτσμιντ (Ελβετία) με 11.33.

Η Εμμανουηλίδου αγωνίζεται το απόγευμα του Σαββάτου στον προκριματικό των 200 μέτρων και με 22.85 έχει ως μεγάλο στόχο τη συμμετοχή και διάκριση στον τελικό της Κυριακής.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!