Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, καθώς ο Σέρχιο Ρίκο συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας, Παρί Σεν Ζερμέν, βρίσκεται στην αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, καθώς ο Σέρχιο Ρίκο συνεχίζει την αποθεραπεία του. Και ο Γιασίν Μπουνού της Σεβίλλης βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των στόχων.

Σύμφωνα με την RMC Sport, η Παρί Σεν Ζερμέν κυνηγάει τον 32χρονο τερματοφύλακα που πέρυσι πραγματοποίησε ένα τρομερό τουρνουά στο Παγκόσμιο Κύπελλο με το Μαρόκο.

Οι εμφανίσεις του ήταν ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο η ομάδα της Βόρειας Αφρικής βρέθηκε στον πρώτο ημιτελικό Μουντιάλ της ιστορίας της. Η απόκτηση του Μπουνού θα αποδειχθεί μια έξυπνη κίνηση από την Παρί, καθώς αναζητά μια κορυφαία επιλογή δεύτερης επιλογής μετά το σοβαρό ατύχημα του Ρίκο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η συμφωνία γίνεται ακόμα πιο πιθανή λόγω του γεγονότος ότι η Σεβίλλη αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και παρά την ακόμα μία κατάκτηση Europa League τον Μάιο, ίσως αναγκαστεί να πουλήσει τον πρώτο της τερματοφύλακα σε χαμηλότερη τιμή για να βοηθήσει να μπουν λεφτά στα ταμεία.

Ένα ποσό της τάξης των 11 εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει να είναι αρκετό για την Παρί Σεν Ζερμέν ώστε να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του.

Το μεγάλο στοίχημα είναι να πειστεί ο ίδιος ο Μπουνού για την θέση του δεύτερου τερματοφύλακα που τον προορίζουν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!