Παναθηναϊκός: Τον νέο σταθμό της καριέρας του αναζητά τόσο ο Δημήτρης Αγραβάνης όσο και ο Ματ Τόμας.

Τον νέο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο Δημήτρης Αγραβάνης, καθώς δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε τον Έλληνα διεθνή πάουερ φόργουορντ πως ο Εργκίν Αταμάν δεν τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο στα σχέδιά του.

Στο συμβόλαιο ανάμεσα στον Αγαβάνη και τους «πράσινους» υπήρχε οψιόν ανανέωσης για μία ακόμη σεζόν από πλευράς Παναθηναϊκού, αλλά αυτή δεν θα ενεργοποιηθεί από το «τριφύλλι».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ στο Twitter, ο Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Ματ Τόμας. Οι «πράσινοι» ευχαρίστησαν τον Αμερικανό, ο οποίος δεν πρόλαβε να δείξει τις ικανότητές του.

Νωρίτερα σήμερα, οι «πράσινοι» ενημέραν τον Έλληνα διεθνή πάουερ φόργουορντ Δημήτρη Αγραβάνη πως δεν θα συνεχιστεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!