Μία... ανάσα από τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό είναι ο Γιώργος Τανούλης καθώς οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον Προμηθέα.

O Ολυμπιακός ενίσχυσε το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, προσθέτοντας στο ρόστερ του τον Γιώργο Τανούλη. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέβαλαν στον Προμηθέα Πατρών τη σχετική ρήτρα (150.000 € ), αποκτώντας τα δικαιώματα του νεαρού σέντερ. Γιώργος Τανούλης

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρόκειται για μία επένδυση για το μέλλον για τους νταμπλούχους Ελλάδας, με τον Τανούλη να γίνεται ο τρίτος «πύργος» του Ολυμπιακού, πίσω από τους Μουσταφα Φαλ και Νίκοπλα Μιλουτίνοφ.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο, ο 21χρονος είχε μέσο όρο με τη φανέλα των Αχαιών 3,9 πόντους και 2,5 ριμπάουντ σε περίπου 10 λεπτά συμμετοχής στην Α1 Ανδρών/Basket League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γιώργος Τανούλης. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.