Ο αναλυτής του δικτύου ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ, αναφέρθηκε στο ύψος του Βίκτορ Γουεμπανιάμα αφήνοντας αιχμές.

Ο αναλυτής του δικτύου ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ, αναφέρθηκε στο ύψος του ταλαντούχου φόργουορντ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Βίκτορ Γουεμπανιάμα, αφήνοντας αιχμές.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Δεν έβγαλα από το μυαλό μου ότι ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα είναι 2,26μ. Μου το είπαν. Από την δική του πλευρά, ο ίδιος ανακοίνωσε πως έχει ύψος 2,21μ. Όταν μετρήθηκε χωρίς παπούτσια ήταν λίγο παραπάνω», δήλωσε ο Αμερικανός δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή “Hoop Collective”.

«Πρακτικά, μιλάμε για 2,23-2,24μ. χωρίς παπούτσια. Πιστεύω είναι 2,26μ. όταν αγωνίζεται στο παρκέ. Υπάρχει κάποιος λόγος που δεν θέλει να λέει ότι είναι 2,24μ ή 2,26μ. Θέλει να λέει ότι είναι 2,21μ.», συνέχισε ο Μπράιαν Γουίντχορστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!