Ο Ρομέλου Λουκάκου «ενόχλησε» την Ίντερ υποστηρίζοντας ότι θα ήταν ανοιχτός σε μια μετακίνηση στη Γιουβέντους.

Σε μια περίεργη τροπή των γεγονότων, ο Ρομέλου Λουκάκου «ενόχλησε» την Ίντερ υποστηρίζοντας ότι θα ήταν ανοιχτός σε μια μετακίνηση στη Γιουβέντους, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε δηλώσει το αντίθετο.

Ο Βέλγος επιθετικός πέτυχε 14 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Ίντερ την περασμένη σεζόν και φαινόταν βέβαιο ότι θα παρέμενε στο Σαν Σίρο αν η Τσέλσι και οι Νερατζούρι έρχονταν σε συμφωνία για το ποσό της μεταγραφής – κάτι που δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα λόγω της επικείμενης μετακίνησης του Αντρέ Ονάνα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, αποκαλύφθηκε ότι οι εκπρόσωποι του Λουκάκου έχουν επικοινωνήσει με τη Γιουβέντους, προκειμένου ίσως να «κλείσουν» μία μεταγραφή στο Τορίνο αντ’ αυτού, σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Τα νεότερα αυτά έχουν αφήσει την Ίντερ «ενοχλημένη» και «βαθιά απογοητευμένη» από τον επιθετικό.

Πρόκειται για μια συμφωνία που σίγουρα θα είχε νόημα, καθώς η Γιουβέντους ενδέχεται να χάσει τον Ντούσαν Βλάχοβιτς από την Παρί τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό ανοίγει έναν χώρο στην ομάδα για έναν επιθετικό, ενώ παράλληλα παρέχει και τα χρήματα για να ολοκληρωθεί μια τέτοια συμφωνία.

Ανεξάρτητα από το αν θα συμβεί αυτό ή όχι, η Ίντερ σκέφτεται να κοιτάξει αλλού για να ενισχύσει την επίθεσή της.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!