Ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και ολοκληρώθηκε και το τυπικό της ανανέωσης του συμβολαίου.

Και τυπικά παίκτης του Ολυμπιακού έως το 2026 θα παραμείνει ο Κώστας Παπανικολάου. Οι δύο πλευρές είχαν «δώσει τα χέρια» για νέο τριετές συμβόλαιο από την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο σήμερα έκλεισε και το τυπικό μέρος της ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο διεθνής φόργουορντ βρέθηκε στα γραφεία των προέδρων της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, και αφού μίλησαν για θέματα της ομάδας, έβαλαν τις υπογραφές τους στο νέο συμβόλαιο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

«Ο Κώστας Παπανικολάου έχει συμφωνήσει εδώ και μέρες για το νέο τριετές συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και σήμερα η ανανέωση έγινε με κάθε επισημότητα!

Ο αρχηγός βρέθηκε στα γραφεία των προέδρων του Ολυμπιακού, κυρίων Αγγελόπουλων, μίλησαν πολύ ώρα για τα θέματα της ομάδας και υπέγραψαν το νέο του συμβόλαιο, στην ολοκλήρωση του οποίου ο αρχηγός θα έχει συμπληρώσει 15 χρόνια με τον έφηβο στο στήθος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!