Ο Τζόρτναν ΜακΡέι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της ΑΕΚ και είπε πως είναι τιμή του που έρχεται τη περίοδο που θα γιορτάσει η ομάδα 100 χρόνια ζωής.

Τις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ έκανε ο Τζόρνταν ΜακΡέι. Ο 32χρονος γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος για την ένταξή του σε έναν ιστορικό σύλλογο. Μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι τιμή του που έρχεται στην Ένωση σε μια περίοδο, κατά την οποία θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής της.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος άσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο NBA με Φοίνιξ Σανς, Κλίβελαντ Καβαλίερς, Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, Ντένβερ Νάγκετς και Ντιτρόιτ Πίστονς, τόνισε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έγινα μέλος ενός ιστορικού συλλόγου. Μετρώ αντίστροφα για να έρθω Αθήνα και να ξεκινήσω τη δουλειά. Είναι τιμή μου που έρχομαι σε μία περίοδο, όπου η ΑΕΚ θα γιορτάσει τα 100 χρόνια ζωής της. Ελπίζω να δημιουργήσουμε καλές αναμνήσεις στους οπαδούς μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!