Η Γαλατάσαραϊ δηλώνει αισιόδοξη και κινείται... επιθετικά για την απόκτηση του Φρεντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γαλατάσαραϊ δηλώνει αισιόδοξη για την απόκτηση του 26χρονου Γάλλου επιθετικού της Λιόν, Μούσα Ντεμπελέ. Σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ η Γαλατά έχει δώσει τα χέρια με τον Ντεμπελέ, ο οποίος στο τέλος του μήνα θα μείνει ελεύθερος καθώς ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τη Λιόν.

Τη φετινή σεζόν, ο 26χρονος Γάλλος επιθετικός κατέγραψε 28 συμμετοχές με 3 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «λιονέ», ενώ παλιότερα έχει αγωνιστεί σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Φούλαμ και Σέλτικ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εβερτον και Λέστερ ενδιαφέρονται επίσης για τον Γάλλο, αλλά η τουρκική ομάδα υποστηρίζει πως έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του.

Στο μεταξύ, επίσημη πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά του Φρεντ κατέθεσε η τουρκική ομάδα. Η αγγλική ομάδα απέρριψε την πρώτη προσφορά, αλλά οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών συνεχίζονται.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου έχει εκδηλώσει και η Φούλαμ αλλά και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!