Με λάμψη ΝΒΑ αλλά και με αρκετές απουσίες έγινε γνωστή η προεπιλογή της εθνικής ομάδας του Καναδά για το ερχόμενο Μουντομπάσκετ.

Η εθνική ομάδα του Καναδά έκανε γνωστό το ρόστερ για το Μουντομπάσκετ που θα ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου. Μεταξύ των ονομάτων που κάνουν «μπαμ» είναι ο νέος πρωταθλητής με τους Ντένβερ Νάγκετς, Τζαμάλ Μάρεϊ και ο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ. Ο συμπαίκτης του Αλεξάντερ στους Θάντερ, Λουκ Ντορτ αλλά και ο Ντίλον Μπρουκς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπάρχουν και απουσίες όμως που θα έκαναν ακόμη πιο δυνατή την ομάδα του Τζόνι Φερνάντεθ. Με πιο τρανταχτή αυτή του Άντριου Γουίγκινς. Ενώ και οι Τρε Λάιλς (Κινγκς), Μπράντον Κλάρκε (Γκρίζλις) και ο Μπουσέ (Ράπτορς) θα απουσιάζουν από τη φρόντλαιν του Καναδά.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κάιλ Αλεξάντερ
Νικέιλ Αλεξάντερ-Γουόκερ
Αρ Τζέι Μπάρετ
Οσέι Μπρίσετ
Ντίλον Μπρουκς
Λούγκεντζ Ντορτ
Ζακ Εντέι
Μέλβιν Έτζιμ
Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Κόρι Τζόζεφ
Τζαμάλ Μάρεϊ
Κέλι Ολίνικ
Κέβιν Πάνγκος
Ντουάιτ Πάουελ
Κάσιους Ρόμπερτσον
Φιλ Σκραμπ
Τόμας Σκραμπ

https://twitter.com/FIBAWC/status/1679640942217687040

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!