Αγγλικές σειρήνες για τον Νεϊμάρ καθώς όπως όλα δείχνουν ο Βραζιλιάνος σταρ δε θα συνεχίσει στο Παρίσι.

Στη Γαλλία θεωρείται δεδομένο πως ο Νεϊμάρ Τζούνιορ θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι κακές και παρά το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος άσος έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2025.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O ατζέντης του έχει ενημερωθεί πως θα είναι διαθέσιμος στην αγορά και ήδη εξετάζει διάφορες προτάσεις για να παίξει εκτός γαλλικού πρωταθλήματος. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Parisien», παράγοντες της Τσέλσι βρίσκονται στο Παρίσι. Και αυτό για να διαπραγματευτούν με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ τη μετακίνηση του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Φυσικά, αναμένουν και την απόφαση της Παρί. H οποία όπως αναφέρει το δημοσίευμα παραμένει αναποφάσιστη για την περίπτωση του 31χρονου σταρ. Τη φετινή σεζόν ο Νεϊμάρ έχει πετύχει 18 γκολ και έχει μοιράσει 17 ασίστ σε 29 παιχνίδια.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!