Ο Σταύρος Ελληνιάδης αναφέρθηκε στο έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και στους λόγους που δεν προχώρησε η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης βρέθηκε στην εκπομπή «Trace n’ chase» όπου αναφέρθηκε στο έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη αλλά και στους λόγους που δεν προχώρησε η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Ελληνιάδης:

«Με τον Διαμαντίδη, πιστεύω ότι πέσαμε σε μία περίοδο όπου ο κύριος Κόκκαλης ήθελε να εγκαταλείψει τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Είχε τσαντιστεί, δεν ξέρω. Έλεγε “δεν ξανασχολούμαι με το μπάσκετ”. Πήγα, έκανα ένα ραντεβού μίλησε με τον Θόδωρο τον Φιλιούδη τον μάνατζερ και συμφωνήσαμε σε όλα. Είχαμε συμφωνήσει στα λεφτά. Ο Διαμαντίδης δεν ήθελε να πάει στον Παναθηναϊκό, ήθελε να έρθει στον Ολυμπιακό. Πίστευω ότι είναι πιο εύκολο. Βέβαια, ήθελε συμβόλαιο για έναν χρόνο, για να δει πώς θα πάει».

Για το αν η μεταγραφή «χάλασε» για τα λεφτά:

«Δεν ήταν τα λεφτά. Ο Διαμαντίδης ήθελε να παίξει μία χρονιά, να κάνει το βήμα παραπάνω, δεν ήταν θέμα 50 χιλιάδων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!