Ο free agent γκαρντ Ντένις Σρέντερ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Τορόντο Ράπτορς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Ο free agent γκαρντ Ντένις Σρέντερ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Τορόντο Ράπτορς, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

«Ο Ντένις είναι άγριος, είναι δημιουργικός και πάνω απ’ όλα είναι ανταγωνιστικός», τόνισε ο πρόεδρος των Ράπτορς Μασάι Ουτζίρι σε δελτίο Τύπου, προσθέτοντας: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Ντένις στο Τορόντο και ανυπομονούμε να τον δούμε στο γήπεδο της Scotiabank Arena».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Οι Ράπτορς θα αποτελέσουν την έκτη επαγγελματική «στέγη» του Σρέντερ στο ΝΒΑ μετά το μονοετές συμβόλαιο με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο 29χρονος είχε μέσο όρο 12,6 πόντους, 4,5 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ για τους Λέικερς την περασμένη σεζόν σε 66 αγώνες.

Ο Σρέντερ έχει μέσο όρο καριέρας 14 πόντους, 4,7 ασίστ και 2,9 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 687 αναμετρήσεις με τους Ατλάντα Χοκς (2013-18), Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ (2018-20), Λέικερς (2020-21, 2022-23), Μπόστον Σέλτικς (2021-22) και Χιούστον Ρόκετς (2022).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!