Ο Ολυμπιακός αποκτά αντίπαλο στην διεκδίκηση του Μπάρτρα αφού η Μπέτις φαίνεται πως τον έχει βάλει στο μάτι και του έκανε πρόταση.

Ο Μαρκ Μπάρτρα έλυσε το συμβόλαιό του με την Τραμπζονσπόρ και εξετάζει τις προτάσεις για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ολυμπιακός

Ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός αξίωνε το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Τουρκίας του 2022 κι εντέλει συμφώνησε να αποδεσμευτεί, λαμβάνοντας ένα εκατ. ευρώ σε 8 δόσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Μπάρτρα, που έχει και πρόταση από τον Ολυμπιακό, έχει προσφορά από την Μπέτις για να επιστρέψει στην Ισπανία με διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Πόσο θα δυσκολευτεί ο Ολυμπιακός έχοντας αντίπαλο μία ομάδα της La Liga στο κυνήγι ενός παίκτη; Πολύ. Αλλά αυτό παραμένει θεωρητικό και οι εξελίξεις στα μεταγραφικά τρέχουν καθημερινά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!