Τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών έβαλε ο Μπράμπετς που δήλωσε πως θα παραμείνει στον Άρη άλλα όφειλε να εξετάσει την πρόταση του Παναθηναϊκού.

Τέλος στα σενάρια μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό έβαλε ο Μπράμπετς. Ο Τσέχος αμυντικός σε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ομάδας του Άρη δήλωσε πως θα παραμείνει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δε το κουνάει από τη Θεσσαλονίκη ο Μπράμπετς με τον ίδιο να δηλώνει πως είναι τόσο απόφαση δική του όσο και του προέδρου της ομάδας να παραμείνει στον Άρη. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Καλησπέρα σε όλους. Όσοι είναι κοντά μου γνωρίζουν πολύ καλά πόσο αγαπάω τον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη.

Σέβομαι την αγάπη και την αφοσίωσή σας προς το πρόσωπό μου και θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας.

Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής όφειλα να εξετάσω την πρόταση του Παναθηναϊκού. Και σας ενημερώνω ότι συνεχίζω να παραμένω Αρειανός.

Είναι μια απόφαση δική μου, του προέδρου και του τεχνικού διευθυντή, αλλά και όλου του staff της ομάδας και φυσικά μετά τη σφοδρή επιθυμία των φιλάθλων μας να μείνω εδώ. Ήταν πολύ σημαντική για εμένα.

Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μου να έχουμε μια καλή αρχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!