Ο ανερχόμενος αστέρας της Ευρωλίγκα, Γιαμ Μαντάρ ανακοινώθηκε από την Φενέρμπαχτσε.

Στη Φενερμπαχτσέ του Δημήτρη Ιτούδη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάμ Μαντάρ. Kαθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε σήμερα (12/7) την απόκτηση του Ισραηλινού γκαρντ για 2+1 χρόνια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

O Μαντάρ, ο οποίος αναδείχθηκε «ανερχόμενος αστέρας» στη EuroLeague για την αγωνιστική περίοδο 2022-23. Eντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στη «ρούκι» σεζόν του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση με την Παρτιζάν. Eίχε μέσο όρο 5.8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 13 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα συμμετοχής. Ο 22χρονος άσος είναι το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της «Φενέρ» ενόψει της νέας σεζόν, καθώς μέχρι τώρα είχαν ανανεώσει τα συμβόλαιά τους με την ομάδα οι Νταϊσόν Πιέρ και Μετετσάν Μπιρσέν.

Ο Μαντάρ άρχισε τη σεζόν 2018-19 την καριέρα του στο Ισραήλ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, στην οποία έμεινε άλλα δύο χρόνια, προτού μετακομίσει το καλοκαίρι του 2021 στην Παρτιζάν, όπου τέθηκε υπό τις οδηγίες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!