Η Τσέλσι είναι κοντά στην απόκτηση του Μόιζες Καϊσέδο, o οποίος έσταξε... μέλι για τη νέα του ομάδα.

Η Τσέλσι είναι κοντά στην απόκτηση του Μόιζες Καϊσέδο. Ο 21χρονος διεθνής μέσος από τον Ισημερινό θεωρείται αυτή την στιγμή ένας απ’ τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές στην Premier League, με τη διοίκηση της Μπράιτον να αξιώνει ένα ποσό που αγγίζει τα 130 εκατ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η Τσέλσι, θέλοντας να «ρίξει» το ποσό είναι διατεθειμένη να προσφέρει κι έναν ποδοσφαιριστή της ως αντάλλαγμα για τη μεταγραφή του Καϊσέδο και είναι έτοιμη να δώσει τον Κόνορ Γκάλαχερ ως αντάλλαγμα στην Μπράιτον, συν 60 εκατ. ευρώ.

Ο Καϊσέδο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Τσέλσι και τόνισε πως πρόκειται για μία ιστορική ομάδα, την οποία δεν μπορείς ν’ αρνηθείς: «Είναι μία πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Η πολή είναι επίσης εξαιρετική. Ολα είναι όμορφα και δύσκολα ένας παίκτης μπορεί ν’ αρνηθεί μια πρόταση από μια τόσο μεγάλη ομάδα.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!