Η Λιθουανία ανακοίνωσε την 15αδα για το Παγκόσμιο, όπου θα κοπούν τρεις μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης.

Κατά πάσα πιθανότητα η Λιθουανία θα είναι η αντίπαλός μας στο Παγκόσμιο μετά τη φάση των ομίλων. Σήμερα έγινε γνωστή η αποστολή από τον Μασκβίτις με το όνομα του Σαμπόνις να απουσιάζει. Δε κλήθηκε και ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάριους Γκριγκόνις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως ήταν ήδη γνωστό, ο Ντομάντας Σαμπόνις δε θα ακολουθούσε την αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Τη θέση του πήρε ο Μοτεγιούνας. H Λιθουανία βρίσκεται στο 4ο όμιλο παρέα με Μαυροβούνιο, Μεξικό και Αίγυπτο και διασταυρώνεται με τον δικό μας.

Αναλυτικά η αποστολή των Λιθουανών:

Γιόνας Βαλαντσιούνας, Γκίτις Ρατζεβίτσιους, Ρόκας Γιοκουμπάιτις, Τόμα Ντίμσα, Ίγκνας Μπραζντέικις, Εϊγκιντάρας Ζουκάουσκας, Μαγκίρις Νορμάντας, Ντονάτας Μοτιεγιούνας, Τάντας Σεντεκέρσκις, Εϊμάντας Μπέντζιους, Ντονάτας Ταρόλις, Μαρτίνας Σάγους, Βάιντας Καρινιάουσκας, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και Λαουρίνας Μπιρούτις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!