Επιμένει η Παρί Σεν Ζερμέν για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ και συνεχίζει να του δίνει τελεσίγραφο για το μέλλον του.

Επιμένει η Παρί Σεν Ζερμέν για το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ και συνεχίζει να υποστηρίζει πως για να παραμείνει και τη νέα σεζόν στους Παριζιάνους ο Γάλλος σούπερ σταρ θα πρέπει να επεκτείνει το συμβόλαιό του.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας έχει καλέσει τον Εμπαπέ να αποφασίσει αν θα ενεργοποιήσει την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ή θα παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι, μολονότι ο διεθνής επιθετικός έχει δηλώσει ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει, ως ελεύθερος το καλοκαίρι του 2024.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η διοίκηση στην επιστολή της προς τον διεθνή επιθετικό ξεκαθάρισε ότι έχει διορία μέχρι τις 31 Ιουλίου να γνωστοποιήσει την απάντησή του.

Η επιστροφή του Μπαπέ στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την προσεχή Δευτέρα. Αν λήξει η προθεσμία χωρίς να υπάρξει απάντηση, τότε η Παρί θα διαπραγματευτεί την παραχώρηση του με την Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ να περιμένουν τις εξελίξεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!