Στην Έβερτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ασλεϊ Γιανγκ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αστον Βίλα και θα συνεχίσει στα «ζαχαρωτά».

Στην Έβερτον θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ασλεϊ Γιανγκ.

Ο 38χρονος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από την Αστον Βίλα και έχει συμφωνήσει να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λίβερπουλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σήμερα αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στη συνέχεια το συμβόλαιο του.

Ο Γιανγκ έμεινε ελεύθερος από την Αστον Βίλα και θα φορέσει τη φανέλα της Έβερτον, που κατάφερε την τελευταία αγωνιστική της περασμένης σεζόν να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι;