Ο Βαλμπουενά αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από 4 χρόνια και 98 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Όπως αναμενόταν, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Είναι πολύ πιθανό ο Γάλλος να κρεμάσει και τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια έχοντας ως τελευταίο σταθμό τους ερυθρόλευκους.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έγινε μέλος του Ολυμπιακού το 2019 και αμέσως έγινε αγαπητός στη κερκίδα για το πάθος που έβγαζε. Έστω και αν έμπαινε στον αγωνιστικό χώρο για 5 λεπτά. Οι ερυθρόλευκοι στην ανακοίνωση που έβγαλαν μάλιστα τόνισαν πως οι δρόμοι των 2 πλευρών θα συναντηθούν ξανά πολύ σύντομα. Αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Γάλλος ίσως αναλάβει κάποιο πόστο στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Oh Captain! Our Captain! Σε ευχαριστούμε για όλα τεράστιε νικητή Ματιέ! Για το ταλέντο σου και την ποιότητα σου εντός και εκτός γηπέδου, το μαχητικό σου πνεύμα και την καρδιά λιονταριού που έχεις! Είσαι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες που έχουν περάσει από την χώρα μας και φόρεσες επάξια και με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού μας. Αυτό σίγουρα δεν είναι ένα αντίο μεταξύ μας. Όπως έχουμε ήδη συμφωνήσει, οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά σύντομα. Ο Πειραιάς είναι και θα είναι πάντα το σπίτι σου. Είσαι ένας από εμάς!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!