Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Αβαζίεμ.

Νέο μεταγραφικό «χτύπημα» ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Αβαζίεμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωσή του και σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα «owngoalnigeria», υπάρχει συμφωνία με τον παίκτη και γίνονται διαπραγματεύσεις με τη Μποαβίστα.

Πιο συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει:

«Ο Αβαζίεμ είχε μια αρκετά καλή σεζόν στην Κροατία την οποία βοήθησε να κατακτήσει το Κύπελλο Κροατίας, έκανε 36 εμφανίσεις πετυχαίνοντας πέντε γκολ και έδωσε μία ασίστ. Ωστόσο, η κροατική ομάδα δεν μπόρεσε να τα βρει με την Μποαβίστα για την μεταγραφή του.

Ο Παναθηναϊκός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Αβαζίεμ και το μόνο που μένει είναι η συμφωνία με την ομάδα. το κόστος. Η Μποαβίστα θα απαιτήσει για περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ, αλλά με ποσοστό μεταπώλησης που θα οριστεί αν προχωρήσει το θέμα.

Η Μποαβίστα έδωσε 5 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της από την Πόρτο ενώ έχει δύο χρόνια ακόμα συμβόλαιο με τον Αβαζίεμ».

Η πορτογαλική ομάδα θέλει τρία εκατ. ευρώ για τον 26χρονο αμυντικό και μένει να φανεί ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!