Κάτοικος Τούμπας θα είναι και τη νέα χρονιά ο Πολωνός αμυντικός Τομάς Κεντζιόρα.

Ήταν 30 Μαΐου, όταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετούσε τον Τόμας Κεντζιόρα, ευχαριστώντας τον για τις υπηρεσίες του στο β΄ μισό της περυσινής σεζόν. Κάτι παραπάνω από 1,5 μήνα μετά, ο 30χρονος διεθνής Πολωνός αμυντικός είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Τούμπα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο πρώην παίκτης της Λεχ Πόζναν δεσμεύεται με συμβόλαιο ακόμη ενός έτους με τη Ντιναμό Κιέβου. Ωστόσο από το μεσημέρι της Δευτέρας (10/7) βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη, περνώντας ιατρικά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Οι δυο ομάδες τα βρήκαν σε μονοετή επέκταση του δανεισμού του. Με τον Κεντζιόρα να ετοιμάζεται να τεθεί και πάλι υπό τις οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πέρυσι πραγματοποίησε 10 συμμετοχές πετυχαίνοντας κι ένα γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr