Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έπεισε τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίσει στις ΗΠΑ και «πιάστηκε» να βάφει mural του Αργεντινού.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έπεισε τον Λιονέλ Μέσι να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί με την Ίντερ Μαϊάμι στο MLS.

Όπως είναι σαφές, όλος ο κόσμος ανυπομονεί σε τεράστιο βαθμό να υποδεχθεί τον Αργεντινό σούπερ σταρ. Μία αναμονή που θα κρατήσει μέχρι τις 16 Ιουλίου, όταν κι ο Λιονέλ Μέσι θα παρουσιαστεί από την ομάδα.

Μάλιστα, στον απόηχο αυτό ήδη δημιουργήθηκε μία τεράστια τοιχογραφία του Αργεντινού σταρ στο Μαϊάμι, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ μάλιστα, να συμβάλλει και πρακτικά στην ολοκλήρωση του έργου τέχνης.

Το βίντεο που ανάρτησε η Βικτόρια Μπέκαμ με τον Ντέιβιντ να συμβάλλει στο Mural του Λιονέλ Μέσι

Η Βικτόρια Μπέκαμ πόσταρε πλάνα στο Instagram με τον σύζυγό της και ιδιοκτήτη της ομάδας να απεικονίζεται πάνω στον γερανό, αποκαλύνοντας πως «ασπρίζει» τα δόντια του 36χρονου.

«Υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να κάνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ; Έχει μόνο λίγες μέρες στην πόλη κι κατευθείαν το κακτοποίησε. Ναι, είναι αυτός που λευκαίνει τα δόντια, όπως παρακολουθούμε!!! Φιλιά από το Μαϊάμι!», έγραψε.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!