Ο Γουεμπανιάμα στο 2ο ματς στο Summer League ήταν εξαιρετικός αλλά οι Σπερς γνώρισαν την ήττα από το Πόρτλαντ.

Μετά το άστοχο πρώτο του παιχνίδι στο Summer League, ο Γουεμπανιάμα σήμερα τα ξημερώματα ήταν άπιαστος. Όλα τα βλέμματα πέφτουν πάνω του και είναι λογικό μετά από κάθε του αναμέτρηση να γίνεται ντόρος. Για χάρη του οι αναμετρήσεις στο Summer League είναι σολντ άουτ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Γάλλος δήλωσε μετά το πρώτο του ματς πως δεν ήξερε τι έκανε μέσα στο γήπεδο αλλά σιγά σιγά μαθαίνει. Σήμερα τα ξημερώματα έδειξε σαν να μαθαίνει πολύ γρήγορα. Κόντρα στους Μπλέιζερς είχε 27 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 τάπες με 9/14 σουτ εντός πεδιάς, 2/4 τρίποντα και 7/12 βολές. Παρόλ΄αυτά οι Σπερς δε κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα από το Όρεγκον και ας μην έπαιζε ο Σκουτ Χέντερσον, το Νο 3 του φετινού ντραφτ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

γουεμπανιάμα