Η Λίβερπουλ είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντομινίκ Σομποσλάι και ο Ρόμπι Φάουλερ τον εξύμνησε.

Η Λίβερπουλ είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Ντομινίκ Σομποσλάι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2028. Φάουλερ

Η αγγλική ομάδα ενεργοποίησε την ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του με τη γερμανική ομάδα, ύψους 70 εκατ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 22χρονος Ούγγρος διεθνής άσος θα φορά τη φανέλα με το Νο 8 και ο παλιός σταρ των «κόκκινων», Ρόμπι Φάουλερ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια:

«Πιστεύω πως μπορεί να γίνει η μεταγραφή της χρονιάς για τη Λίβερπουλ. Είναι ο παίκτης που έλειπε από τη μεσαία γραμμή και έχει τις δυνατότητες να λύσει το πρόβλημα με τις πάσες προς την επίθεση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!