Οι παίκτες του Άγιαξ φόρεσαν φανέλες με το όνομα του Φαν Ντερ Σαρ και τον αριθμό «1» στον φιλικό αγώνα που έδωσαν με την Ντεν Μπος.

Την Παρασκευή που μας πέρασε, 7 Ιουλίου, ο θρύλος του Άγιαξ, Έντγουιν Φαν ντερ Σαρ, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με εγκεφαλική αιμορραγία.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο 52χρονος παλαίμαχος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην εντατική και η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή αλλά κρίσιμη.

Μάλιστα, προκειμένου να στηρίξουν τον Ολλανδό παλαίμαχο τερματοφύλακα, οι παίκτες του Άγιαξ φόρεσαν φανέλες με το όνομά του και τον αριθμό «1» στον φιλικό αγώνα που έδωσαν με την Ντεν Μπος προχθές, Σάββατο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!