Ο Παναθηναϊκός θέλει να ρίξει ακόμα μια βόμβα με την απόκτηση του Νίκολα Μίροτιτς.

Δεν σταματάει εδώ ο Παναθηναϊκός! Μετά τη μεταγραφή «βόμβα» του Κώστα Σλούκα, ο Παναθηναϊκός φαίνεται να ετοιμάζει πρόταση και για τον Νίκολα Μίροτιτς.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Ισραήλ, οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να ρίξουν ακόμα μια «βόμβα» στο μπάσκετ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο παίκτης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα και ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κάνει την κίνησή του.

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει συνδεθεί έντονα με τον Ολυμπιακό και μάλιστα αρκετοί τους φέρνουν ένα βήμα πριν τη συμφωνία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.