Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες, μετά από έρευνα για το περιστατικό στο οποίο η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να χτυπήθηκε από μέλος της ομάδας ασφαλείας του Βίκτορ Γουεμπανιαμά.

Η αστυνομία του Λας Βέγκας ανακοίνωσε ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες, μετά από έρευνα για το περιστατικό στο οποίο η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς φέρεται να χτυπήθηκε από μέλος της ομάδας ασφαλείας του Βίκτορ Γουεμπανιαμά των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο αστυνομικός που υπέβαλε την αναφορά, Τζον Σάντο, περιέγραψε τα πλάνα ασφαλείας που εξέτασε από το περιστατικό, αναφέροντας: «Οι ντετέκτιβ και εγώ ήμασταν σε θέση να ελέγξουμε το υλικό παρακολούθησης του συμβάντος που έδειχνε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς να χτυπάει τον παίκτη των Σπερς στον ώμο. Όταν άγγιξε τον παίκτη, ο φύλακας έσπρωξε το χέρι της χωρίς να κοιτάξει, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να καταλήξει στο πρόσωπο της Μπρίτνεϊ».

Η Νο1 επιλογή του εφετινού ντραφτ του ΝΒΑ βρίσκεται στο Λας Βέγκας για το Summer League και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του απόψε, όταν οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα αγωνιστούν απέναντι στους Σάρλοτ Χόρνετς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!