Ο Κιλιάν Μπαπέ σε συνέντευξή του μοιράστηκε τον λόγο που θέλει να κερδίζει συνέχεια ενώ δεν έλειψαν και τα καρφιά στη διοίκηση της Παρί.

Ο Κιλιάν Μπαπέ ανέλυσε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Εξήγησε τη φιλοδοξία του και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο αίσθημα του ανικανοποίητου που τον διακατέχει σε συνέντευξη του. Ιδίως μετά την ανάδειξη του σε κορυφαίο Γάλλο ποδοσφαιριστή της σεζόν 2022-23 από την «Equipe» και το «France Football».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είμαι ανταγωνιστής και όταν παίζω, παίζω για να κερδίζω. Δεν έχει σημασία με ποιον αγωνίζομαι, όπως δεν έχει σημασία η φανέλα που φοράω και εκπροσωπώ. Ποτέ δεν με ικανοποιεί η νίκη, θέλω να κερδίζω συνέχεια. Πάω διακοπές, κάνω επαναφορά, ανακτώ ενέργεια και επιστρέφω με την πείνα που όλοι ξέρουν. Δεν συμβιβάζομαι ποτέ, θέλω απλώς να κερδίζω, ποτέ δεν θα είμαι ικανοποιημένος»

«Είμαι πάντα δυσαρεστημένος… Λέω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω ξανά και καλύτερα. Έχω αυτή την πείνα να κερδίζω. Δεν θέλω να είμαι σε μια ομάδα μόνο για να συμμετέχω. Γι’ αυτό μερικές φορές ο κόσμος πιστεύει ότι είμαι αλαζόνας. Δεν φοβάμαι την αποτυχία, είναι μέρος της καριέρας ενός ποδοσφαιριστή. Αλλά έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι γεννήθηκα για να κερδίζω και θέλω να το δείξω σε όλους».

Για την τωρινή του ομάδα, την Παρί Σεν Ζερμέν. Και τον ανεκπλήρωτο στόχο της κατάκτησης του Champions League, σχολίασε: «Δεν ξέρω τι κάνει λάθος και δεν μπορεί να κατακτήσει το Champions League, δεν είναι δικό μου θέμα. Πρέπει να μιλήσεις με τους ανθρώπους που οργανώνουν την ομάδα, που χτίζουν αυτόν τον σύλλογο. Εγώ προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Ήμουν ο καλύτερος παίκτης, ο πρώτος σκόρερ για πέμπτη διαδοχική χρονιά στη Ligue 1. Πολλά πράγματα με κάνουν περήφανο. Πρώτον, συνεχίζουμε να κερδίζουμε τίτλους. Ο τίτλος είναι ο πιο δύσκολος, γι’ αυτό όλοι οι παίκτες αγωνίζονται.

Και, φυσικά, είμαι ευχαριστημένος με το να έχω διατηρήσει το προσωπικό μου επίπεδο σε μια σεζόν με περίπου 50 γκολ. Είχα εξαιρετικές στιγμές, εξαιρετικές επιδόσεις. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να τα καταφέρω ακόμα καλύτερα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!