Σημαντική ενίσχυση για τη νεοφερμένη Κηφισιά με την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα.

Την απόκτηση του Γιάννη Μασούρα ανακοίνωσε η Κηφισιά. Ο 26χρονος αμυντικός επαναπατρίζεται για να ενισχύσει την ομάδα των βορείων προαστίων στην πρώτη συμμετοχή της στη Super League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιάννη Μασούρα, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός.

Ο Γιάννης Μασούρας γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1996 στην Πάτρα και ξεκίνησε την καριέρα του από την Παναχαϊκή, υπογράφοντας το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του σε ηλικία 17 ετών.

Το 2015 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΛ, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στη Football League και την άνοδο στη Super League, όπου κατέγραψε 26 συμμετοχές.

Η ανοδική πορεία της καριέρας του συνεχίστηκε και επιβεβαιώθηκε με τη μεταγραφή που πήρε για τον Ολυμπιακό. Ακολούθως αγωνίστηκε ως δανεικός σε Πανιώνιο και ΑΕΛ. Η συνέχεια της καριέρας του, βρήκε τον Γιάννη Μασούρα στο εξωτερικό για Γκόρνικ Ζάμπρζε (25 συμμετοχές), Σπάρτα Ρότερνταμ (19 συμμετοχές) και Μιέντζ Λεγκνίτσα (14 συμμετοχές). Η πολωνική ομάδα ήταν ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του.

Στο παρελθόν έχει φορέσει επίσης τη φανέλα της Εθνικής Ελπίδων.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!