Η Τσέλσι αρνήθηκε να ανταποκριθεί στην τιμή των 100 εκατομμυρίων λιρών που ζητά η Μπράιτον για τον Μόιζες Καϊσέδο.

Η Τσέλσι αρνήθηκε να ανταποκριθεί στην τιμή των 100 εκατομμυρίων λιρών που ζητά η Μπράιτον για τον Μόιζες Καϊσέδο και ενδέχεται να κινηθεί για τον Γκάμπρι Βεΐγκα της Θέλτα.

Ο Guardian αναφέρει ότι οι Μπλε δεν είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 100 εκατ. λίρες για τον Καϊσέδο, παρά το γεγονός ότι η Άρσεναλ πλήρωσε παρόμοιο ποσό για να αγοράσει τον Ντέκλαν Ράις από τη Γουέστ Χαμ.

Η Τσέλσι αντίθετα ελπίζει να πείσει την Μπράιτον να τον πουλήσει σε μια τιμή πιο κοντά στα 80 εκατ. λίρες (102 εκατ. δολάρια).

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ενώ οι “μπλε” παραμένουν πρόθυμοι να διαπραγματευτούν για τον Καϊσέδο, έχουν προγραμματίσει συζητήσεις με την Θέλτα για τον Βεΐγκα, ο οποίος έχει επίσης συνδεθεί με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Παρί μεταξύ άλλων κορυφαίων συλλόγων. Έχει ρήτρα αποδέσμευσης μόλις 34,4 εκατ. στερλίνες (44 εκατ. δολάρια), ένα πολύ πιο εφικτό ποσό.

Ο Καϊσέδο φέρεται επίσης να θέλει να μετακομίσει στο Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά η Τσέλσι δεν θέλει να εμπλακεί ξανά σε χρονοβόρες διαπραγματεύσεις, αφού το περασμένο καλοκαίρι απέκτησε τον Μαρκ Κουκουρέλα από τον σύλλογο με 60 εκατ. λίρες (76,5 εκατ. δολάρια).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!