Η Ολίμπια Μιλάνο θα έρθει στο ΣΕΦ για το φιλικό με τον Ολυμπιακό μετά τη τελετή για τον Βασίλη Σπανούλη.

Έγινε γνωστό από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, η Ολίμπια Μιλάνο θα βρεθεί στο ΣΕΦ στις 17 Σεπτεμβρίου όπου θα τιμηθεί ο Βασίλης Σπανούλης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η 17η Σεπτεμβρίου θα είναι η ημέρα του Σπανούλη για τον Ολυμπιακό. Παλιοί συμπαίκτες, προπονητές και αντίπαλοι θα βρεθούν για μια μοναδική γιορτή στον Πειραιά για να τιμήσουν τα όσα προσέφερε στους ερυθρόλευκους ο Έλληνας γκαρντ. Θα αποσυρθεί η φανέλα με το νούμερο 7 και μετά τη τελετή θα ακολουθήσει ο αγώνας ενάντια στο Μιλάνο.

Για αυτό το φιλικό προς τιμή του V-Span μίλησε ο προπονητής και πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Ετόρε Μεσίνα:

«Η Ολίμπια Μιλάνο, ως οργανισμός, είναι περήφανη. Τιμάται από το γεγονός ότι θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει στο παιχνίδι – γιορτή για τον Βασίλη Σπανούλη. Υπήρξε ένας τρομερά ικανός παίκτης. Που επηρέασε μια γενιά αθλητών και φιλάθλων σ’ όλη την Ευρώπη με τις κρίσιμες φάσεις του, τη δημιουργικότητα και τη διαχρονικότητα του».

«Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να τον κοουτσάρω. Αλλά βίωσα τη δυσκολία να είσαι αντίπαλος προπονητής σ’ ένα τόσο μεγάλο παίκτη που ήταν «εφιάλτης» για μένα και για κάθε άλλο προπονητή. Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ένας τρομερά ανταγωνιστικός και… νικητής παίκτης, αλλά και ένας άνθρωπος και αντίπαλος υψηλού επιπέδου. Για μένα προσωπικά και για την Ολίμπια Μιλάνο, η 17 Σεπτεμβρίου θα είναι μια σπουδαία ευκαιρία να γιορτάσουμε μαζί με έναν αληθινό πρωταθλητή».

Οι πρωταθλητές Ιταλίας εκτός από τη γιορτή προς τιμή του Βασίλη Σπανούλη, θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό κεκλεισμένων των θυρών με τους νταμπλούχους Ελλάδας την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σπανούλης