Για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας, μίλησε ο σμολ φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ.

Για τους λόγους για τους οποίους δεν έχει προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας, μίλησε ο σμολ φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, Κέβιν Ντουράντ.

«Είναι μεγάλη δέσμευση αυτό. Είμαι απολύτως προσηλωμένος στη δουλειά μου και είμαι μόνος στον ελεύθερό μου χρόνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Παραείναι πολύ για εμένα να επικεντρωθώ σε μια τέτοια κατάσταση. Σίγουρα κάποια στιγμή θα θελήσω να το κάνω», ανέφερε ο Κέβιν Ντουράντ και πρόσθεσε:

«Όσο ωριμάζω και κατανοώ καλύτερα τον εαυτό μου, θα καταλαβαίνω καλύτερα την κατάσταση. Πιστεύω πως όσο περιμένω, τόσο θα γίνεται καλύτερη η κατάσταση».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!