Νέα μεταγραφή για τη Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ουγκάρτε να δίνει νέα πνοή στο κέντρο της γαλλικής ομάδας.

Νέα μεταγραφή ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά τις ανακοινώσεις των Σκρίνιαρ και Ασένσιο, έρχεται και η ενίσχυση στον χώρο του κέντρου. Ο Μάνουελ Ουγκάρτε υπέγραψε στο Παρίσι συμβόλαιο 5 ετών.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 22χρονος Ουρουγουανός κόστισε στη Παρί κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ. Τον γλυκοκοίταζαν πολλές ομάδες μετά τις χρονιές του με τη Σπόρτινγκ αλλά η Παρί κατάφερε να κερδίσει -και- αυτή τη μάχη. Και η γαλλική ομάδα δεν έχει σταματημό καθώς στις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει και άλλους παίχτες με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία. Ένα εξ αυτών είναι ο Λούκας Ερνάντεθ της Μπάγερν.

https://twitter.com/PSG_inside/status/1677286614555394054

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

ουγκάρτε

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι