Γιάννης Αντετοκούνμπο: Τι γράφουν τα ΜΜΕ του Μιλγουόκι για τον τραυματισμό του στο γόνατο και την Εθνική Ελλάδας.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο τραυματισμός του στο γόνατο και η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, απασχολούν τα τελευταία 24ωρα αρκετά ΜΜΕ που πρόσκεινται στους Μπακς.

Να θυμίσουμε πως ο ηγέτης των “ελαφιών” υποβλήθηκε σε καθαρισμό στο γόνατο και είναι αμφίβολος για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Ντάλτον Σελ τοποθετήθηκε για το θέμα στην ιστοσελίδα “Behindthebuckpass”.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αν και όλα τα σημάδια δείχνουν πως θα μείνει εκτός, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα αλλάξει απόφαση και παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Πολλοί οπαδοί των Μπακς σίγουρα δεν θα ενοχλούνταν αν έπαιρνε λίγο χρόνο για να αναρρώσει και να ετοιμαστεί για την επόμενη σεζόν, αλλά ο Αντετοκούνμπο ζει για διοργανώσεις όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο.

»Προς το παρόν, το μόνο που μπορούν να κάνουν οι οπαδοί των Μπακς είναι να ελπίζουν ότι το γόνατό του αναρρώνει καλά και ότι αυτό δεν θα εμποδίσει πολύ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη συνέχεια. Ο Greek Freak θα πρέπει να επιστρέψει με διάθεση εκδίκησης την επόμενη σεζόν», τόνισε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!