Προσθήκη από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τη Βιλερμπάν καθώς ανακοίνωσε τον Φρανκ Τζάκσον.

Ενισχύεται σημαντικά στον «άσο» η Βιλερμπάν, καθώς η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού πόιντ γκαρντ, Φρανκ Τζάκσον.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που ο 25χρονος άσος θα αγωνιστεί εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Τζάκσον αγωνίστηκε για μια χρονιά (2016-17) στο φημισμένο πανεπιστήμιο του Ντιουκ. Στη συνέχεια δήλωσε συμμετοχή στο ντραφτ του 2017, όπου επελέγη στο Νο 31 από τους Σάρλοτ Χόρνετς. Ωστόσο τα δικαιώματά του κατέληξαν μέσω ανταλλαγής στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Έχασε ολόκληρη τη σεζόν 2017-18, καθώς υποβλήθηκε σε δύο εγχειρήσεις στο πόδι. Έμεινε στη Νέα Ορλεάνη έως το καλοκαίρι του 2020, όταν μεταπήδησε στους Ντιτρόιτ Πίστονς, στους οποίους αγωνίστηκε για δύο χρόνια. Τον Φεβρουάριο του 2023 υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο στους Γιούτα Τζαζ, ενώ τον Μάρτιο εντάχθηκε στο δυναμικό της «θυγατρικής» ομάδας τους στην G League, τους Σολτ Λέικ Σίτι Σταρς, όπου είχε μέσο όρο 21.6 πόντους, 3.0 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ σε 36 αγώνες.

Συνολικά στην καριέρα του, ο Τζάκσον αγωνίστηκε σε 214 παιχνίδια (βασικός στα 31) στο NBA με μέσο όρο 8.5 πόντους, 1.8 ριμπάουντ και 1.0 ασίστ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

βιλερμπάν