Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) γνώρισε την ήττα από την Κόστιουκ και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) γνώρισε την ήττα από την Κόστιουκ 2-1 σετ (0-6, 7-5, 6-2). Μία ήττα που ήρθε με ανατροπή σε έναν αγώνα που διακόπηκε δύο φορές. Έτσι, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

«Δεν έχει σημασία το σκορ, έχασα το ματς. Δεν σημαίνει τίποτα το 6-0. Η άλλη κοπέλα είναι Top 40 στον κόσμο, δεν θα μου χαρίσει το ματς με 6-0, 6-0. Θα επιστρέψει και θα παίξει καλό τένις και απλά έχασα το ματς».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όταν ρωτήθηκε για τη συναισθηματική της κατάσταση, με δάκρυα στα μάτια απάντησε αφοπλιστικά στους δημοσιογράφους:

«Υπέροχα. Πώς να αισθάνομαι; Με βλέπετε να κλαίω, πώς να αισθάνομαι; Έχασα τις δύο τελευταίες πρεμιέρες μου σε Grand Slam, τι θέλετε να αισθάνομαι; Δε νομίζω ότι είναι η σωστή ερώτηση όταν βλέπεις κάποιον να κλαίει.

Τις δύο τελευταίες χρονιές δυσκολεύομαι πολύ στα Grand Slams. Mετά τον ημιτελικό στο US Open δεν είχα καλά αποτελέσματα. Ίσως βάζω πολλή πίεση στον εαυτό μου, ίσως επειδή θέλω να τελειώσω ξανά στο Top 8. Είναι δύσκολο να το διαχειριστώ, είναι δύσκολο.

Είναι αβέβαιες (οι προσδοκίες), δύσκολο να πω αυτή τη στιγμή που έχασα σε δύο πρώτους γύρους Grand Slam. Χάνεις την ευκαιρία να πάρεις πόντους, αν και υπάρχουν ακόμα πολλά μεγάλα τουρνουά ακόμα και μια εβδομάδα μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ο στόχος είναι να τελειώσω τη σεζόν στο Top 8, αλλά μετά τα δύο τελευταία slams είναι μακριά για μένα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!